Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα www.art-design-lamprou.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.art-design-lamprou.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.art-design-lamprou.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.artdesignlamprou.gr  τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.artdesignlamprou.gr  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα : Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.art-design-lamprou.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος, το οποίο είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων : Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό και ένα κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).

Δεδομένα παραστατικού : Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Η διαχείριση των στοιχείων και των πληροφοριών που μας έχετε δώσει γίνεται ως εξής:
 
Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί, με τους ακόλουθους τρόπους:
 

  • Για να γίνετε μέλος στο www.art-design-lamprou.gr (Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και τωρινές παραγγελίες σας. Ακόμη μπορείτε να κρατάτε λίστα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε, στο καλάθι αγορών σας ή στην Λίστα Αγαπημένων.

  • Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε αγοράσει online

  • Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας

  • Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις σας

  • Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις για νέα προϊόντα (προαιρετικά, εάν το επιθυμείτε)

 
Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε – δεν πουλάμε – δεν ενοικιάζουμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το www.artdesignlamprou.gr για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.

Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

"Δεσμοί" (links) προς άλλα sites

Η ιστοσελίδα www.artdesignlamprou.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το www.artdesignlamprou.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Γενικά

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε ότι αποδέχεσθε τους παρακάτω όρους τους οποίους οφείλετε να διαβάσετε :

  • Οι αιτήσεις και τα e-mail που αποστέλλετε αντιμετωπίζονται ως απολύτως εμπιστευτικά από την εταιρεία μας.

  • Οι τιμές δεν είναι δεσμευτικές για την www.art-design-lamprou.gr και υπόκεινται σε συνεχείς αλλαγές.

  • Οι πελάτες ενημερώνονται τηλεφωνικά για τυχόν αλλαγή τιμών και διευκρινίσεις επί της παραγγελίας, προ της αποστολής του προϊόντος.

  • Οι χρωματισμοί των εικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από αυτά των αποστελλόμενων προϊόντων.

  • Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση, και η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες άσχετους με την εταιρεία μας (πχ. απεργίες, δυσμενή καιρικά φαινόμενα).

  • Οι πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας οφείλουν να ελέγχουν το άθικτο της συσκευασίας. Κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα δεν θα πρέπει να τα παραλαμβάνουν. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται η άμεση ενημέρωσή μας.

  • Τα κόστη μεταφορών για αλλαγή των προϊόντων επιβαρύνουν τους πελάτες. Εναλλακτικά, η αλλαγή μπορεί να γίνει στους φυσικούς χώρους των καταστημάτων μας.

  • Σε περίπτωση αλλαγής, ο πελάτης οφείλει να διατηρεί την απόδειξη αγοράς των προϊόντων ως αποδεικτικό της ημερομηνίας αγοράς του προϊόντος, καθώς και την συσκευασία αυτού.

  • Η αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων, γίνεται πάντα με τα ίδια προϊόντα (ανάλογα με την διαθεσιμότητα), και σε περίπτωση μη ύπαρξης του ιδίου προϊόντος γίνεται επιστροφή χρημάτων.

  • Αλλαγές γίνονται εντός 10-ημέρου από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

  • Τα προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, αλλά παραγγέλνονται και κατασκευάζονται ειδικά για τον πελάτη, δεν δύναται να αλλαχθούν.